30 Temmuz 2010 Cuma

Evde karaoke keyfi


KARAOKE GOLD
Aile ortamlarında, partilerde...
Herkes için mükemmel eğlence!


Televizyon ve mikrofon çıkışlı DVD player KARAOKE yapmaya yeter...
Karaoke gold incelemek için tıklayın

29 Temmuz 2010 Perşembe

Site trafiğinizi artırın


Merhaba,
Web sitesi olan arkadaşlarımız için,fırsat buldukça öneriler paylaşacağım,
öncelikle site hitinizi artırmak için linke tıklayarak google kontur sistemine üye olabilirsiniz.
http://www.googlekontur.com/?ref=1989
bu linkten üye olduktan sonra siteniz onaylandıgında,profilinize girip kontur kazan kısmına tıklayın,siteler açılmaya başlayacak ve böylece krediler kazanacaksınız.Her kazandıgınız kredi size gerçek hit olarak geri dönecek.Sistemdeki üyelerde sizin sitenizi ziyaret etmiş olacaklar.Arama motorlarında yükselmek için,backlink çalışmalarının yanı sıra sitenizin hitininde artırılması gerekir.


link : http://www.googlekontur.com/?ref=1989
Saygılar

27 Temmuz 2010 Salı

Gülben Ergen'den "Çocuklar Gülsün Diye"


Sanatçı Gülben Ergen, Mardin'in Nusaybin ilçesinde "Çocuklar Gülsün Diye" projesi kapsamında, yaptırılan anaokulunun açılışına katıldı.


Mardin Valisi Hasan Duruer, Duruce Beldesi'nde yapımı tamamlanan anaokulunun açılışında yaptığı konuşmada, çocukların iyi yetişmesi için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Onlar ne kadar iyi yetişirse, ne kadar kendilerine güvenleri gelire ve ne kadar şahsiyet kazanırlarsa memleketin geleceği de o kadar güzel olur. Biz hiçbir çocuğumuzu birbirinden ayırmıyoruz. Doğulusu, güneylisi, kuzeylisi, batılısı, Türküyle, kürdüyle, arabıyla, süryanisiyle hepsini kucaklıyoruz. Onlar hepimizin yarınlarıdır. Bu okulun yapılmasında Gülben Hanım ve ekibinin büyük katkısı var onlara teşekkür ediyorum" dedi.
Sanatçı Gülben Ergen ise Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği Trabzon, Mardin, Hatay, Erzurum, Sinop ve Tokat'ın ulaşılması en güç köylerinde anaokulu yapmak için kampanyayı başlattıkları belirterek, çocukların zihinsel gelişiminin yüzde 70'inin, 0-6 yaşları arasında tamamlandığını söyledi.
Kampanya ile okul öncesi eğitime vurgu yapmak istediklerini kaydeden Ergen, şöyle konuştu:
"Sizler bu okulda inşallah iyi öğretmenlerle iyi eğitimler alıp iyi duyguları kalbinizde bulundurup fiziksel ve bedensel gelişiminizi en güzel şekilde tamamladığınız zaman biz çok mutlu olacağız. Çocuklar Gülsün kampanyası Mardin'e geldiği için çok mutluyum. Çünkü bu kampanyanın başlatma fikri Bilge köyü ziyaretim sırasında oluştu. O zaman bekle beni Mardin demiştim. Aradan 6 ay geçti ve Mardin'e verdiğim sözü tuttum. Hepinizi çok seviyorum. Bundan sonraki yolumuz Trabzon, Erzurum, Sinop ve Hatay olacak. Dualarınız bizimle olsun. Sizden bir tek isteğim var. Okulumuza iyi bakın."

www.cocuklargulsundiye.org

FUNDA YAPRAĞI (Calluna Vulgaris )



Funda yaprağı iyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar söktürücüdür. Piyasada bulunan birçok zayıflama çayının içerisinde bulunur. Yemeklerden sonra 1 su bardağı kadar içilirse yağların eritilmesinde yardımcı olur. İdrar yolları enfeksiyonlarında etkilidir.


YARARLARI

İshali keser, idrar söktürür.
Böbrek kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur.
Nikriste de faydalıdır.
Anne sütünü artırır.
Lapası, ağrıları keser.
Zeytinyağı ile hazırlanan merhemi, çıban ve egzamada faydalıdır.
Böbrek-idrar yolları, sindirim sistemi, karaciğer-safra sistemi, solunum sistemi hastalıkları, prostat büyümesi, vajina akıntısı, ishal, karın ağrıları, gut hastalığı, romatizma, öksürük, soğuk algınlığı, huzursuzluk, yara bakımında, ateş, dalak hastalıklarında, idrar söktürücü olarak,

Böbrek ve idrar yolları taşlarının önlenmesinde, konjunktiva enfeksiyonlarında göz banyosu olarak, ter söktürücü olarak etkisizdir.

Kombinasyon bileşeni olarak ise şeker hastalığı, adet şikayetleri, menopoz şikayetleri, sinirsel bitkinlik, hazımsızlık, dolaşım bozukluklarında etkisizdir.

26 Temmuz 2010 Pazartesi

Film önerisi

CİLDİNİZE KİVİ TAZELİĞİ


Kivi sever misiniz? Bu tropikal meyve birkaç yıl öncesine kadar sadece bazı manavlarda satılıyordu. Artık pazarlarda, marketlerde rahatça bulunuyor.

Kivi çok özel bir meyve. Tüm meyvelerde olduğu gibi onun da içinde asitler ve birçoğundan fazla C vitamini var. Kivinin bir başka özelliği de sindiriminin çok kolay olması. Genelde yemekten hemen sonra meyve, mideyi şişirir ve yediklerimizin yağa dönüşmesini kolaylaştırır. Bu konuda istisna olan iki meyve vardır, biri çilek diğeri de bugün konumuz olan kivi. Asitler cildinizi yeniler: Meyve asitleri cildimizin yüzeyindeki ölü deri tabakasını hafifçe soyarlar. Yani "peeling" yaparlar. Böylece cildin rengi canlanır, yumuşar ve hafif lekeler, siyah noktalar azalır. Ölü deri atıldığı için cilt yenilenir, kolajen sentezi canlanır, içten dışa doğru dolgunluğu ve esnekliği artar. Meyve asitlerinde mikrop üremesi zordur. Tümünün anti bakteriyel özelliği vardır. Bu nedenle sivilcelere de çok iyi gelirler.

elitkadin.com

Afrodizyak besinler



Yiyeceklerin sadece "karnımızı doyurmak" için olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yiyeceklerin çoğu doğal afrodizyak etkisi yaratıyor, ruhu ve libidoyu besliyor. Çin de yapılan bir araştırmaya göre yiyecekler mideyi olduğu kadar ruhu ve libidoyu da besliyor. Uzmanlar bazı yiyeceklerin afrodizyak etkisi yarattığını belirtiyor. İşte uzmanların erkek ve kadınların cinsel isteklerini artırmak için önerdiği yiyecekler:
ERKEKLER İÇİN:
* Maydanoz,* Nane,* Tarçın,* Kekik,* Vanilya,* Sivri Biber,* Hardal* Kereviz*Greyfurt* Susam* Yumurta* Bezelye* Badem* Ceviz
* İstiridye (İçindeki çinko spermin çoğalmasına neden olarak cinsel isteği artırıyor)
* Hindi (İstiridyeden daha fazla çinko ihtiva ediyor. Üstelik daha ucuz ve protein açısından da zengin)
* Roka (Bolca demir ve C vitamini içeriyor)
* Antep Fıstığı ve Fındık (İçerdikleri doymamış yağ asitleri ve E vitamini nedeni ile afrodizyak olarak kullanılırlar)
KADINLAR İÇİN:
Çikolata: Çikolatanın içindeki yüksek şeker ve kalori cinsel uyarıcı ve keyif verici. Çikolata beyindeki serotonin seviyesini de artırıyor ve mutluluk hissi veriyor. Ve kadınlar erkeklere nispeten çikolatanın bu özelliklerine karşı daha duyarlı.
* Ahududu
* Yoğurt
* Tarçın
* Çilek ve Şampanya birlikte
* Kırmızı biber, Köri ve diğer baharatlarla, baharatlı yiyecekler (kalbi daha hızlı çarptırdıkları için, seks sırasında oluşana benzer bir terleme oluşturuyor)
kynk:hekimce.com
Ayrıca bkz:Afrodizyak etkili kahve www.amorexsiparis.com

kadın..



Ben kadınım;Düşünülmeyeni düşünür, Doğanın yaratacağı en mucizevi şeyi bir tek ben dünyaya getiririm,

Ben kadınım;Naif,Kırılgan,Zarif,Yeri geldiğinde en amazon, en yıkılmazım

Ben kadınım;Geceleri isterim ki üstümü örten sıcak bir battaniyem olsun,Çocuk ruhum ayaklandığında gözyaşlarımı silecek, Dişi ruhum alevlendiğinde yanımda adam gibi adam isterim.

Ben kadınım;Yıkılmaz duvarlarım varistersem her şeyi toz pembe yapar,İstersem cehenneme ceviririm.İstersem herkese anne,abla, kardeş,sığınılacak liman olurum.

Ben kadınım;Ne istenirse o olurum,Bedenim sadece düşüncemin oyuncağıdır.

Ceyhun Yılmaz - Unutamıyorum & Unutursun
Yükleyen mcakan1988. - DiÄ�er müzik videolarına göz atın.